Uskon biologia

Hei Soulbodyfusionin ystävät!

Kuuntelen mielelläni muiden viisaiden ihmisten tapoja tehdä havaintoja tästä universumista ja sen asukkaista joten aion laittaa niitä myös teidän nähtäville, helposti purtavina palasina,  nimittäin videopätkinä. Harmina näissä on englannin kieli, jonka taitoa tarvitaan..

Eräs hyvinkin tunnettu, ainakin muualla maailmassa, henkilö joka on kirjoittanut jo kauan sitten loistavan kirjan mielen voimasta, on Bruce Lipton. Hänen tunnetuin teoksensa on ”The Biology of Belief”, suomeksi ”Ajatuksen biologia”. Tässä voit tutustua siihen jos varaat aikaa yli tunnin, ja nautit…”Bruce Lipton: The Biology of Belief”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s