Mitä tapahtuu sydämen ja aivojen välillä..?

Paljon puhutaan siitä, että olemme koko ajan mielessämme ja koska siellä harvoin syntyy mitään positiivista ja kaunista, niinpä se on täynnä huolia joko menneestä tai tulevasta ajasta. Nyt uutena aikana huomaa kuinka enemmän ja enemmän ihmisiä on avautunut uudelle energialle, tai löytänyt oman yksilöllisen tavan elää ja aistia ympäröivä maailmankaikkeus. Olemme nousseet tietoisuuden tikkaita ylöspäin…
Sielun ja sydämen pitäisi kulkea käsi kädessä tällä vaelluksella, jotta elämä koettaisiin yhtenäisenä, kauniina ja merkityksellisenä. Koin itse olevani erittäin paljon päässäni ja siellä oli tuttua ja turvallisen oloista, tai niin luulin. Yhteys sieluun syntyi ja syveni Soulbodyfusionin kautta, ja vielä poistamalla alitajunnasta negatiiviset uskomukset ei mikään voi sinua pidätellä!
Sydämen ottaminen tietoisesti, tai alitajuisesti, täysin mukaan elämään tuo siihen lisää iloa ja rakkautta, suoraan sydämestä!

Seuraavassa lyhyessä videopätkässä näytetään kuvainnollisesti miten tieto kulkee sydämen ja aivojen välillä ja kummalle kannattaa antaa valtuudet oikeastaan olla pomo..? Koherenttiin tilaan eli harmoniaan sydämen ja aivojen välillä pääsee keskittymällä sydämeen rauhallisen hengityksen ja positiivisten tunteiden avulla. Puhuja tässä videossa on melko nopea, toivon mukaan saatte selvää asiasta, jos ei muuta niin kuvien avulla.

HeartMath Institute on perehtynyt paljon asiaan ja esittelee sivuillaan aihetta enemmänkin. Nykyajassa kun ollaan, on tietysti jokin sähköinen vimpainkin keksitty yhteyttä tasapainottamaan. Jokaiselle jotain! Katso lisää aiheesta www.heartmath.org.
Sydämellisin terveisin, nauti elämästäsi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s