Mitä tapahtui talvipäivän seisauksen aikana?

Joulukuussa oli Meksikossa maailmanlaajuinen koferenssi, johon saapuivat monet Opettajat, Etsijät ja Löytäjät ympäri maailmaa kuuntelemaan ja oppimaan lisää maailman tilasta ja sen eteenpäin viemisestä henkisin eväin, joita meillä kaikilla on.

Eräs näistä osallistujista oli Isoäiti Pa’ris’ha, joka on alunperin sekoitus eri kulttuureista tuntien alkuperäiskansojen viestit, opettaen ympäri maailmaa, osaa koskettaa ja opettaa niin kauniilla tavalla, että kyynel tulee silmään silkasta ilosta. Kuuntelemalla seuraavan lähetyksen löydät itsestäsi paljon viisautta ja rakkautta!

Koe itse miten hän koskettaa sieluasi!

Grandmother Pa’Ris’Ha Cancun 2012

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s