Itsesi hyväksyminen

Nyt on keskitytty viiden päivän ajan vanhan poistumiseen rakkaudella, antamalla itselle anteeksi heikkoudet (jos sellaisiksi kutsutaan asioita joita et osaa erinomaisesti tehdä..), voimme alkaa vastaanottaa uutta aikaa ja kaikkea mitä se tuo tullessaan!

Olen saanut erään kouluttajan tänne Suomeen helpottamaan meitä asiassa pitämään kurssin Psych-K® -nimisestä menetelmästä. Kurssi on kaksipäiväinen, ja sen aikana opimme niin kinesiologian lihastestauksen kuin kommunikoimaan alitajuntamme kanssakin. Menetelmän on kehittänyt amerikkalainen Robert M. Williams, M.A., joka työskentelee tiiviisti ihailemani Bruce Liptonin kanssa, yhdessä heillä on ohjelma nimeltä The Biology of Perception…The Psychology of Change. Tämän kurssin aihe ja sisältö on loistava mahdollisuus meille kaikille, jotka haluamme kehittyä itse niin ihmisinä kuin työssäkin, tai millä tahansa elämän eri osa-alueella! Kurssi pidetään ensimmäistä kertaa Suomessa ja vielä erikoistarjoushintaan: osallistuminen 50€ kurssin alussa ja lopussa saat maksaa sen verran erotusta kun koit hyötyväsi kurssin sisällöstä!Huomaa, että kyseisen peruskurssin normaalihinta on 440-450€! Katso PSYCH-K peruskurssiesite olisiko tämä mahdollisesti sinulle tai läheisellesi hyvä kurssi!

Tällaista tarjousta ei usein kuule kenenkään ammattikouluttajan suusta ja itse arvostan sitä kovasti, jonka vuoksi itse maksoin jo normaalihinnan… Huomaa, että ainakin kyseinen kouluttajamme, Dr. Marina Riemslagh, haluaa antaa oman erikoislaatuisen panoksensa maailman parantamiseksi ja viemiseksi eteenpäin! Lisätietoa hänestä löytyy täältä: Dr.Marina Riemslagh . Rakastan henkilökohtaista tiedon- ja tahdonvapautta kuin myös mahdollisuuksia, jotka antavat kaikille mahdollisuuden toteuttaa juuri itseään niin kuin itse parhaaksi katsoo!

Jos ja kun olet kiinnostunut kurssista, ilmoittaudu mahdollisimman pian sähköpostitse rjmatinpalo@gmail.com, tai puhelimitse 040 – 5352972, sillä kurssi pidetään maaliskuun 9.-10.  Eranovan uudessa kurssitilassa. Laitan kaikille osallistujille vielä tarkat yhteystiedot ja maksuvaihtoehdot lähempänä kurssia.

TERVETULOA OPPIMAAN JA LOISTAMAAN! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s