PSYCH-K®

 Tiedätkö mitä haluat? Minkä vuoksi sinun on vaikea päästä tavoitteisiisi? Kuka tai mikä on esteenä omalle hyvinvoinnillesi?

Solubiologi Tri Bruce Liptonin mukaan alitajuntamme ohjaa meidän toimintaamme ja ajatteluamme 95%:sti. Hän on tutkinut soluja ja osoittanut kuinka solut käyttäytyvät prosessoidessan tietoa, ja yllättyi huomatessaan, etteivät geenit ohjaa solujen käyttäytymistä, vaan ympäristö. Käsityksemme asioista, uskomuksemme, tosia tai ei, positiivisia tai negatiivisia, vaikuttavat geenien aktiviteettiin ja jopa muuttavat niiden koodausta. Käsitys siitä, että geenit ohjaavat kaikkea mitä meille tapahtuu, että olemme niiden uhreja, on melko pitkälle yleisesti hyväksytty totuus. Tähän uskomukseen, niinkuin moneen muuhunkin voidaan kuitenkin itse vaikuttaa ja ottaa itse vastuu omasta elämästämme. Laitan tähän lyhyen videopätkän, jossa Bruce Lipton itse kertoo omasta uraauurtavasta tutkimuksestaan kantasolujen parissa.

Alitajunnassa majailevat kaikki tapamme, uskomuksemme ja kokemuksemme, joiden suodattamina näemme maailman juuri niin kuin näemme. Mihin sinä uskot, miten sinä näet ympäröivän maailman, mitä ”mieltä” olet asioista…? Ehkä ”uskot”, tai ”olet vakaasti sitä mieltä”, että jokin asia on sinulle hyvästä tai pahasta, pohjautuu sinun aiempiin kokemuksiisi kaikesta elämäsi aikana, niin hyviin kuin pahoihinkin kokemuksiin.

PSYCH-K® on menetelmä, joka auttaa meitä pääsemään käsiksi tuohon ihmeelliseen maailmaan ja vielä opettaa kuinka me voimme muuttaa omia uskomuksiamme pysyvästi ja nopeasti. PSYCH-K® on turvallinen tapa käsitellä vaikeitakin ja vanhoja tapahtumia, ja saada sielun rauha niiden osalta.

Seuraavassa Rob Williams, menetelmän kehittäjä, itse kertoo mistä tässä on kyse:

ja vielä miksi se toimii:

Lisätietoa saat Bruce Liptonin sivuilta www.brucelipton.com sekä psych-k.com.

Koska meitä on Suomessa nyt 26 uutta PSYCH-K® -fasilitaattoria (tällä termillä kutsutaan avustajaa prosessissa), on sinulla mahdollisuus kokeilla jos haluat muuttaa jotain elämässäsi etkä ole siinä vielä onnistunut.

Ensi vuonna on tarkoitus tarjota sekä  PSYCH-K® -peruskurssi, että jatkokurssi. Ilmoittautumisia ja tiedusteluja kursseille otetaan vastaan joko puhelimitse tai sähköpostitse:

040 – 535 2972, info@raijamatinpalo.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s