Salaisuus

Hei kaikki, jotka ihmettelette minkä vuoksi juuri teidän elämänne on kurjassa jamassa…

Niin ikävältä kuin se kuulostaakin, ehkä itsellä on jotain osuutta asiaan..? Mutta mitä ihmettä sitten voi tehdä tai olla tekemättä ansaitakseen jotain kurjaa? Ajatellaan asiaa toiselta kantilta, voisiko olla jotain millä muuttaisin elämäni suuntaa? Ennen kuin vaivutte synkkyyteen, asialla todellakin on kääntöpuolikin, joka on erittäin mukava, elämänsä suuntaa voi myös kääntää!

Lueskelen paraikaa kirjaa nimeltä Salaisuus, nyt jo vuosia vanha juttu, josta on elokuvakin tehty. Laitan tähän tapani mukaan linkin, josta voit aloittaa kyseisen elokuvan katselun ja nautiskella pääsiäisen ajan, tai edes tämän illan, mieltä kohottavasta elokuvasta. Kirja tai elokuva on oikeasti mieltä ilahduttava kokemus, uskoi siihen tai ei!

Mitä tekemistä vetovoimalla ja hyvinvoinnillamme on keskenään? Onko sattumaa, että niin harva rikastuu vai onko heillä vain ”hyviä suhteita”? Sananlaskun mukaan raha tulee rahan luokse, hmm.. miten itse voisin vaikuttaa tuohon sananlaskuun jos minulla ei vielä ole sitä pesämunaa, jolla saada sitä lisää? Miten on mahdollista, että jotkut selviävät elämästä niin helpolla, ainakin sivusta katsoen, kun taas toiset elävät kurjuudessa koko ikänsä?Onko karmalla taas sormensa pelissä tämän salaisuuden kanssa..?

Tämä Salaisuus, joka on ollut kautta historian monen niin sanotun mahtimiehenkin tiedossa, on yksinkertaisuudessaan seuraava:

Elämäsi on juuri sellainen kuin ajattelet sen olevan. Eli jos sinulla on kurja olo, se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että olet ajatellut jotain kurjaa, kuten esimerkiksi että manaat usein, että ”Kylläpä minun elämäni on sitten kurjaa, en muuta ansaitsekaan” jne.

Idean mukaan universumi tulkitsee ajatuksesi sen mukaan, että jos ajattelet jotain kurjaa, sinun täytyy  pitää siitä, joten sinulle annetaan roppakaupalla lisää samaa kurjuutta!

Ihminen, joka usein ajattelee jotain hauskaa , tulkitaan vastaavasti, että hän pitää hauskoista asioista joten annetaan sitä sitten lisää hänelle! ”Tahtosi on lakini” -periaatteella vedämme puoleemme juuri stä mitä ajattelemme ja teemme. Voisiko tuo olla totta? Itse ajattelin elämääni taaksepäin ja huomasin kyllä jotain perää tuossa…mites sinä? Onko mahdollista, että aiheutamme omat vastoinkäymisemme itse? Aika masokistista, eikö vain?

Mielestäni hyvinkin looginen johtopäätös universumilta, jolla on kuitenkin mahdollisuudet muuttaa elämää miten paljon vain. Kannattaa itse perehtyä asiaan, ehkä voit muuttaa elämässäsi jotain positiivisempaan suuntaan, sitä todella tarvitaan tässä maailmassa!

Pitemmittä puheitta, kirjan tai elokuvan pariin sitten vain! Ja iloista pääsiäistä kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s