Markin kanavointi

Laitan tähän huhtikuun ajan henkeen hyvän kanavoinnin, tällä kertaa Markilta, tuomaan varmuutta oman elämän taipaleella. Laitan jälleen alkuperäisen englanninkielisen ensin ja siihen perään vapaan suomennoksen.
Ah! Beautiful ones. This is Mark.
 
“Can you feel that when you truly touch power, powerlessness is impossible? Look at how much of your stress is caused from perceived powerlessness… powerless over finances, powerless over illness, powerless over governments, powerless over this and that… Powerless is a very sick place in which to live. However, powerful is so natural. It is so all consuming, yet it is a choice. Powerlessness has been stamped upon you. Meekly, willingly and without remembering that you have a choice, you have taken powerless on. Powerless is an authoritarian’s dream.
“Perhaps you can’t find powerful in your life, but if you start here in the field of quantum consciousness, in the energy that actually creates reality—an empowered reality not a powerless one– you can begin to transform your own life and the world in which you live. You can move away from powerless and all the sins that creates, into powerful and all the creation that creates. You can feel the difference now. The two realities are worlds apart. In the past you didn’t know how to select power and creation and stardom but now you do. Once it’s started and you’re connected to the resonant field of creation, you cannot disconnect. The attraction is too strong. So now you know the universe as a creative entity for good, and you know yourself as part of that universe. There is no going back. There is no putting the genie back in the bottle.
“We ask you to choose power for those who are wrapped up in powerless. When you feel great and magnificent, expanded and stable, please reach your cosmic arms out and gather up all those who’ ve become addicted to powerlessness and haven’t realized it’s a choice.  Do your personal spiritual growth globally. It may look like it’s your spiritual growth. It may look like it’s your path, but if every step you take you intend it to be of global impact, then not only are you impacting the world but you are supported by the cosmos.
 
“The shift of 2012 was not an illusion. You are living in new times that require courage, power, wisdom and love. Everything that is required, you are and more. It’s not a struggle. Rather it’s an opportunity to keep being big—bigger than the you that you know—as big as the world.”
”Ah, kaunokaiset. Tämä on Mark.
”Oletko huomannut, että kun todella pääset kosketuksiin voiman kanssa, on mahdotonta olla voimaton? Tarkastele kaikkea kokemaasi stressiä ja mieti kuinka iso osa siitä johtuu kokemastasi voimattomuudesta…. voimattomuutta rahan suhteen, voimattomuutta sairauden suhteen, voimattomuutta hallitusten suhteen, voimattomuutta sen ja tämän asian suhteen….Voimattomuus on sairas paikka elää. Voimakkuus on sitävastoin luonnollista. Se on niin kuluttavaa, ja silti se on valinta. Sinussa on voimattomuuden leima. Nöyrästi, tieten tahtoen ja muistamatta että voit valita, olet ottanut voimattomuuden viitan. Voimattomuus on autoritaarinen unelma.
”Ehket löydä voimakkuutta elämästäsi, mutta voit aloittaa täältä kvanttitietoisuudesta, energiasta, jossa itse asiassa luodaan todellisuus – valtuutettu todellisuus, ei voimaton sellainen – voit alkaa oman elämäsi ja maailmasi muuttamisen. Voit siirtyä pois voimattomuudesta ja kaikista sen synnyttämistä synneistä, voimakkuuden kenttään ja sen synnyttämän luovuuden pariin. Voit jo nyt tuntea eron. Nuo kaksi todellisuutta ovat toistensa vastakohtia. Et ennen tiennyt kuinka voimakkuuden, luovuuden ja kuuluisuuden voi valita, mutta nyt tiedät. Ja kun se kerran on alkanut ja olet yhteydessä luovuuden resonointiin, et voi enää katkaista yhteyttä. Sen vetovoima on liian suuri. Siispä, nyt tiedät, että universumi on luova, hyvän kokonaisuus, ja tiedät olevasi osa tätä universumia. Paluuta ei enää ole. Lampun henkeä ei saa takaisin lamppuun…
”Pyydämme, että valitset voiman niitä varten jotka vielä ovat voimattomuuden kahleissa. Kun tunnet olevasi suuri, upea, laajentunut ja vakaa, levitä kosmiset käsivartesi ja ota syliisi kaikki ne, jotka ovat riippuvaisia voimattomuudesta eivätkä tiedä, että kyse on valinnasta. Anna henkisen kasvusi olla maailmanlaajuista. Se saattaa näyttää sinun henkilökohtaiselta kasvultasi, mutta joka askeleella aikomuksesi on, että sen vaikutukset olisivat globaaleja. Näin vaikutat sekä koko maailmaan että saat tukea maailmankaikkeudesta.
”Vuoden 2012 siirtyminen uuteen aikaan ei ollut illuusio. Uusi aika, jossa elät, vaatii rohkeutta, voimaa, viisautta ja rakkautta. Kaikkea mitä vaaditaan, sinussa on jo ja paljon muutakin. Kyse ei ole ponnistelusta. Se on pikemminkin tilaisuus jatkaa suureksi kasvamista – suuremmaksi kuin mitä tiedät – yhtä suureksi kuin maailma.”
Voimallista kevättä sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s