Uuden Kultaisen Ajan herättäminen

Kaikki, jotka ovat seurailleet Jonetten matkantekoa tietävät varmasti, että hän matkustaa ryhmän kanssa Kreikkaan huhtikuussa 2013. Kyse on jonettemaiseen tapaan uuden portaalin avauksesta ja energioiden puhdistamisesta. Kreikan matka, Uuden Kultaisen Ajan herättäminen, on erilainen pyhiinvaellusmatka, suuntautuen ajan ja paikan halki. Se palvelee yhtenä osana laajempaa matkaa, Turkin (syksyllä 2013) ja Israelin (alkuvuodesta 2014) matkojen klanssa. Matkalla Jonette oppaidensa kanssa, meidän kaikkien sisäisen voiman kanssa sekä Maan verkonvartijoiden kanssa, pyrimme yhdessä avaamaan lukkiuutuneet energiat, jotka ovat olleet tukossa tuhansia vuosia. Sama tukos melkein tuhosi Maan Atlantiksen tuhon aikoina, ja vallitsee edelleen. Kreetan kolmiulotteisten portaalien kautta päästään käsiksi solmussa oleviin energiameridiaaneihin ja aikarajoihin, jotka voidaan nyt vihdoin avata ja vapauttaa valtava määrä energiaa parempaan käyttöön maailmalla ja erityisesti tulenarkaan Lähi-itään. Ihmiskunnan tietoisuustaso on vihdoin noussut sen verran korkealle, että on valmis tähän muutokseen. Sitä voi verrata vallan ja valokoodien löytämiseen Minotaurin myytisistä labyrinteistä. Tällä matkalla Jonette pyytää meitä kaikkia tukemaan häntä ja hänen ryhmäänsä, erityisesti torstaina, huhtikuun 25. päivä, mikä tahansa kellonaika käy. Silloin hänellä on seremonia Delfissä, antiikin oraakkelin kotipaikalla. delphi Samoin tukeanne kaivataan tiistaina 30.4., jolloin hän on Kreetalla Cave of Initiationissa (Vihkimyksen luolassa), itse Zeuksen syntymäluolassa. cave-of-initiation   Hiljentyminen ja aikomuksen lähettäminen riittää, toki Soulbodyfusionia voi myös lähettää sinne. Jonetten kanavointia paikan päältä voit kuunnella seuraavasta linkistä: Awakening Zonesta. Lähetyksen voi tallentaa tai kuunnella jälkikäteenkin.

Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s