May Day

Kreetan reissulta terveisiä sen verran, että pyhiinvaelleusmatka onnistui vaikka kaiken kukkuraksi Jonetten uskollinen henkiopas vuosien takaa  White Eagle irtisanoi sopimuksensa ja päätti jäädä eläkkeelle.

He tekivät työtä Maan verkonvartijoiden kanssa, jotka siis olivat olleet tukossa tuhansia vuosia. Vanhat aikajanat ja energialinjat ovat olleet tukossa, erityisesti Kreetan alla. Tätä on kuvattu myyttisesti labyrintiksi ja Minotauriksi – joka on puoliksi mies ja puoliksi peto, lukossa labyrintissä. Tehtävänä oli nostaa omaa värähtelytasoa ja yhdistyä Maan hohtavan kultaiseen verkkoon. Korkeammat värähtelytasot kääntävät pimeyden portaaleja ja synnyttävät ulospääsytien sellaisille energioille ja entiteeteille, jotka eivät kuulu tähän aikaan ja paikkaan.

Delfissä, joka on muinaisen Oraakkelin koti, tehtävänä oli työskennellä Gaian tai Äiti Maan jumalatarenergioiden kanssa. Tämä oli ollut alistettuna siitä saakka kun Apollo surmasi Gaian lapsen ’pythian’ tai Pythonin Delfissä. Hyvityksenä Gaialle Apollo on johtanut englanninkielen sanaan apolo-gize (pyytää anteeksi).

Kreetalla oli käynti Minoan temppelissä Knossoksessa. Papittaren valtaistuinta vartioi aarnikotkapari. Jonette tunsi tämän kotkaparin, koska hän oli nähnyt saman Markin meditaatiossa kolme viikkoa sitten. Kyseessä ollut kotkapäinen leijona suojeli tietoisuuden korkeampaa tasoa.

Luolissa oli kuitenkin suurin osa työstä, ensimmäisenä Scotinon luola, jossa paikallisen legendan mukaan sijaitsee labyrintti. Zeuksen luolassa sitten Pythagoras ja Platon saivat kuulemma vihkimyksensä. Myös Jonette seuruineen sai mainion vihkimyksen.

Tällä pyhiinvaellusmatkalla kokivat kaikki osallistujat ihmeitä, tietoisuuden nousua, kukin omalla tavallaan.

Kesken kysymysten ja vastausten kanavointia White Eagle sitten ilmoitti Jonettelle, että hän on valmis itse olemaan Oraakkeli eikä tarvitse häntä enää. Hän kuulemma on odottanut kaksi vuosikymmentä tätä hetkeä, että Jonette saavuttaa saman tietoisuuden tason, kuin mihin WE on vienyt. Nyt se hetki on koittanut, jättäen Jonetten järkyttyneeksi ja surulliseksi. Kyse oli kuitenkin valtavasta muutoksesta niin Jonettelle kuin muillekin, muistuttaen, että nyt on aika astua omaan luovuuteen ja johtajuuteen.

Lopuksi muistakaa, että te olette paljon parempia, vahvempia, etevämpiä ja rohkeampia kuin mitä kuvittelette.

(Tämä oli vapaa käännös englanninkielisestä tekstistä Jonetten sivuilta, terveisiä Kreetalta.)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s