Milton’s Secret

Milton’s Secret eli Miltonin salaisuus

Milton on nuori, 11 -vuotias poika, joka on kasvanut ja elänyt lähiössä, koulukiusattuna lapsena, jatkuvan pelon vallassa. Hänen vanhemmillaan on vaikeata niin yksityiselämässään kuin taloudellisestikin. Elämän ikävät kokemukset toistuvat ja huoli tulevaisuudesta estävät häntä löytämästä todellista onnea tässä hetkessä, kunnes hänen omaperäinen isoisänsä tulee käymään.

Siinä on hyvin lyhyesti tiivistettynä tarinan alkuasetelma tekeillä olevasta elokuvasta, jonka käsikirjoituksen on tehnyt Ekhart Tolle yhdessä Robert Friedmanin kanssa. Ekhart Tolle tunnetaan laajalti ympäri maailmaa hänen opetuksistaan tietoisuuden kasvattamiseksi ja läsnäolon taidosta ”Läsnäolon voima”. Robert Friedman on kustantanut tunnetut kirjat ”Keskusteluja Jumalan kanssa”.

Elokuva on moniulotteinen, jossa sivutaan myös nykyajan vanhempia askarruttavia ongelmia. Lapsen/lasten kasvattaminen tietoiseen elämään on niin kiehtovaa ja haasteellista kuin vain voi kuvitella. Tämän tyyppiset avut ovat todella tervetulleita! Odotettavissa on todella katsojankin tietoisuutta muuttava elokuva. Itse tarina perustuu kirjaan Milton’s Secret, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton, saatavilla verkkokaupasta sekä e-kirjana englannin kielellä.

Lopuksi laitan tähän itse Ekhart Tollen hiukan pitkän haastattelun, jossa hän opettaa omalla lempeällä tavallaan kuinka sinäkin voit käytännössä harjoitella sielua hellivää läsnäoloa tässä hetkessä. Tämä on harvinaista herkkua netissä seikkaileville, suosittelen varaamaan puolitoista tuntia ja harjoittelemaan läsnäoloa!

Koska elokuva on vasta tekeillä, on sinullakin nyt mahdollisuus osallistua sen tekemiseen osallistumalla keräykseen, joka on internetissä vielä viikon ajan. Käy katsomassa elokuvan virallisilla sivuilla: www.indiegogo.com.

2 thoughts on “Milton’s Secret

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s