Was Buddha just a nice guy?

Miten asiaa voi tutkia?

Alunperin Institute of Heart Mathin sivuilta löytynyt video on kiinnostava jos olet kiinnostunut aiheesta kuinka tietoisuutta voi tieteellisesti tutkia tai yleensä voiko sitä tutkia. The Institue of Heart Math on tunnetusti järjestö, joka tekee huomattavaa tutkimusta tieteen keinoin kaikista keinoista, joilla voidaan edistää hyvinvointia maailmanlaajuisesti.

Was Buddha Just a Nice Guy?

Sivusto on itse asiassa ”samaa putiikkia”, ns. sisarsivusto. Sieltä klikkaamalla pääset varsinaiseen Global Coherence -sivustoon, johon liittymällä (ilmaista) voit halutessasi meditoida muiden mahdollisten osallistujien kanssa. Kaikki ne maat, joista on juuri tällä hetkellä mukana istunnossa, näkyvät kartalla. On todella ihana ajatus, että yhdessä luomme paremman maailman!

Tämän artikkelin varsinainen video on itse asiassa viime vuodelta. Silloin julkaistiin kirja ”Supernormal”, tekijänä Ph.D. Dean Radin. Hän on tiedemies, joka tutkii tieteen keinoin tietoisuutta, varsinaisena työpaikkanaan Institute of Noetic Sciences. Erilaisista tutkimuksista hän kertoo tarkemmin omassa kirjassaan, mutta tämä video antaa käsityksen mistä on kyse. Siinä käsitellaan hyvinkin avarakatseisesti mm. joogaa ja meditaatiota, mihin niissä pyritään ja mitä hyötyä niilstä on. Videolla myös selitetään hyvin miten yhdessä meditoiminen vaikuttaa, ja vaikuttaako se lainkaan? Onko aikomuksella mitään merkitystä vai onko se vain toiveajattelua?

Täytyy myöntää, että Dean Radinilla on kunnon tutkijan asenne, ei ennakkoluuloja eikä epäuskoa kaiken olevan mahdollista.

Käy sivulla Was Buddha just a nice guy? ja lataa sivun alalaidassa oleva noin tunnin kestävä filmi koneellesi.

Jos olet vielä kiinnostunut liittymään mainitsemaani maailmanlaajuiseen verkostoon, joka suuntaa koko maailman tietoisuuden tilan nostamiseen ja/ hyvinvoinnin lisäämiseen  yhdessä meditoiden, katso sivulta: www.heartmath.org. Siihen voi liittyä ilmaiseksi, saat tiedotteen aina kun yhteisiä meditointeja on. Niihin voi osallistua oman aikataulun mukaisesti, tai jättää väliin. Rakkauden välittäminen ei saa olla pakonomaista..

Rauhaisaa joulun odotusta kaikille!

kynttilä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s