Siunausta!

Kultainen Aurinko – Kultainen Maa – Kultainen Sydän

Ihmiskunta ja Äiti Maa ovat yhdessä heräämässä täydelliseen harmoniaan. Oma värähtelytaajuutemme nousee ja meistä tulee tietoisempia. Olemme vihdoin valmiita käyttämään aikomustamme tukeaksemme henkistä kehitystämme. Norjalainen parantaja ja opettaja Kjetil André Jacobsen (Bergenistä Norjasta) pitää Jonette Crowleyn (Coloradosta) kanssa yhteisen meditaation auringon pimennyksen aikaan 29. huhtikuuta. Tapahtumaan on mahdollista kaikkien osallistua ilmaiseksi. Liity seuraamme erikoisen auringon vihkimyksen merkeissä luodaksemme tilaa korkeammalle tietoisuudelle, rakkaudelle ja Ykseydelle tänä voimakkaana auringon pimennyksen päivänä. Tilaisuuden aikana on mahdollista vastaanottaa ja levittää Auringon vihkimystä ja avata uutta potentiaalia itse kullekin.

Kjetil itse kuvaa sen tarvetta seuraavasti:

’Ihmiskunnan tietoisuus on herännyt korkeampiin olemassaolon taajuuksiin, jotka ovat havaittavissa ja ankkuroitavissa Uuden Maan Verkkoon, jota kutsutaan myös nimellä ’Kosmisen Kristuksen alustaksi’.

Tämä tapahtuu jaksoittain, harmoniassa Maan sisäisen heräämisen kanssa. Äiti Maan sisälle on jo kylvetty Kosmisen Kristuksen siemen kristalliseen verkkoon. Se avautuu enemmän ja enemmän meidän kosmisiin sydämiimme rakkauden ruumiillistumina.

Korkeammat taajuudet ankkuroituvat Timanttialustan kautta, joka ympäröi Äiti Maata. Sitä auttaa Aurinkovihkimyksen tai Valon vihkimyksen kokemus auringonpimennyksen aikaan. Ihmiskunnan pyyteettömyys synnyttää oman säteilymme sekä Kultaisen Maan säteilyn.

Siirrymme dualismin ajasta ykseyden maailmaan, joka sisältää dualismin…ja paljon muuta. Ihmiskunta herää yhdessä Äiti Maan kanssa täydellisessä harmoniassa tänä aikana. Olemme täällä seuraamassa sitä, sulkemassa sisäämme sen ja juhlistaaksemme sitä. Me olemme Rakkauden ruumiillistuma Uusi Maa.

Liity seuraamme pyyteettömässä rakkaudessa kun avaamme kultaisen auringon, anna sen sulautua yhteen kultaisen Maan kanssa – ja olla osana elävää rakkauden ihmistä!’

Varsinaiseen tapahtumaan voi osallistua Facebookin kautta, tästä linkistä.

Ennen tätä ajankohtaa, siis muutaman päivän päästä, ota vastaan Kjetilin sydämen siunaus. Se luo pohjan auringon pimennyksen meditaatiolle siunaten jokaisen sydämen. Se avaa henkisen sydämen, ja laajentaa sinua jumalaisella tavalla. Suosittelen!

Siunauksen jälkeen on suositeltavaa olla hiljaa tai meditoida rauhassa 10-15 minuuttia.

Siunausta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s