Henkilökohtainen muodonmuutos

Jonetten blogissa oli jälleen hyvä muistutus tuohon niin rakastamaamme itsesyytösrumbaamme. En varmasti ole ainoa Suomen maassa, joka hakee jatkuvasti keinoja itsensä kehiittämiseen, uusia eväitä muodonmuutokseen?

Muuten mukavaa touhua, mutta siinä tulee tiedostamatta syytettyä itseä kaikesta mahdollisesta kuten ”en ole tarpeeksi korkealla taajuudella”, ”ei minusta ole tähän”, ”minun pitäisi varmaan tuntea jotain” jne. Sitten kuulet tai luet kaikesta kauniista hienosti ilmaistuna: kuinka tietoisuus on korkeammalla taajuudella, kuinka resonanssi toimii jne etkä itse ole edistynyt omasta mielestäsi tarpeeksi omassa elämässäsi…

Miten sen sitten tietää? Mistä muodonmuutoksen huomaa? Pitäisikö minun tuntea jotain? Onkohan minussa jotain vikaa jos en tunne tätä, tai lennäkään toisiin sfääreihin? Mikä estää minua etenemästä elämässäni?

Jonette kysyi tätä itseltään (oraakkeli kun on) ja sai seuraavia vastauksia:

1. Et puhu omaa totuuttasi. Pelkäät loukkaavasi muiden tunteita etkä sillä tavalla muuta itse asiassa mitään…”en oikeastaan osaa ilmaista itseäni tarpeeksi selvästi”…ja muita tekosyitä.

2. Odotat aina sitä oikeata hetkeä. Jonette itse muutti kotoa vuosikymmeniä sitten eikä koskaan ollut keskustellut kunnolla isänsä kanssa. Isä oli aina kiireinen, tärkeä ihminen kun oli, joten sitä sopivaa hetkeä ei tuntunut tulevan koskaan. Hän oli kolmissa kymmenissään kun päätti pitää tämän kunnollisen keskustelutuokion isänsä kanssa, lensi jopa hänen luokseen sitä varten, mutta isä ei ehtinyt.

Kun sitten Jonettella oli viimeisen kerran aikaa vanhempiensa kanssa, isän torkkuessa tv:n ääressä, Jonette antoi hänelle suukon poskelle ja sanoi ”Minä rakastan sinua”, antaen anteeksi kaikki patoutuneet tunteet, joista hän oli suunnitellut puhuvansa ja totesi, ettei sitä täydellistä hetkeä tule koskaan.

3. Pelot. Lyhyesti ilmaistuna pelko estää meiltä pääsyn omaan jumalallisuuteemme. White Eagle on joskus sanonut, että pelolla on monet kasvot. Syyllisyys on pelkoa, joka suuntautuu menneisyyteen. Huoli taas on pelkoa, joka suuntautuu tulevaisuuteen.

4. Et kuuntele omaa sisäistä ääntäsi. Jonette itse erosi miehestään yli 20 vuoden avioliittovuoden jälkeen keväällä 2014. Hän oli tuntenut itsensä sisäisesti turraksi jo vuosia, teeskennellen voivansa jatkaa. Lopulta hänen sisäinen äänensä ei kestänyt enää tätä, ja pakotti Jonetten toimimaan huutaen suorastaan: ”En kestä tätä enää toista 20 vuotta!”. Se pakotti Jonetten kuuntelemaan ja toimimaan. Hänen oli pakko toimia, ja kohdata mahdollisesti vaikea avioeroprosessi. Nyt 60 -vuotiaana hänellä on uusi vaihe elämässään. Ystävät ovat kertoneet hänen olevan erilainen, hänen energiakenttänsä on muuttunut, hänellä on kevyempi olo ja hän tuntee olevansa voimissaan.

Pelottaako häntä? Varmasti. Henkilökohtainen muutos ei tarvitse varmuutta saadakseen jalansijaa elämässämme. Mutta meidän täytyy lopettaa itsemme kahlitseminen, täytyy ottaa ensimmäinen askel ja olla oma itsemme, autenttinen.

Elämäsi tarkoitus on olla oma itsesi. Pyytämättä anteeksi. Universumi kyllä tukee kaikin tavoin. Tunnetko itse millään tasolla muutosta? Tunnetko sydämesi aukeavan? Siipiesi havinan? Nyt on oikea aika muodonmuutokselle, maksoi mitä maksoi. ;))

Tällä tiellä voi Soulbodyfusion olla paras ystäväsi! SBF antaa niin mahtavan tuen omalla tielläsi, ettei sitä voi muuhun verrata. Kuuntele muutama sessio ja tunnustele kehossasi, mielessäsi ja sielussasi onko tämä juuri minulle, juuri nyt?

 Koska edellinen oli suurelta osin Jonetten blogista, laitan tähän myös sen alkuperäisen englanninkielisen version.

A Time for Personal Transcendence

Wings are sprouting even from tired, overburdened shoulders. Grace shines her light on us even when we don’t have a clue. Emotional pains are being understood and released — or released even without the need for understanding. We are supported even when we haven’t finished all our homework, learned all our lessons, or achieved anything close to perfection.

”Why can’t I feel it?” You ask. ”What does it take?”

Consider the analogy we use when we teach a Soul Body Fusion® workshop: You have two crystal bowls — the kind you play by making them vibrate. One represents your spirit/soul, your highest potential. The other represents your body — your ordinary self. When you bring them near each other and begin ’playing your soul’ — making that crystal bowl hum and vibrate. The other bowl — the one representing your body or physical self begins to vibrate and sing too, even though you aren’t doing anything to it. The principle of resonance makes your ordinary life awaken, lifting its vibration when you focus on your soul with intention. The upliftment of your life is automatic with Soul Body Fusion® or anything you do to align yourself to a higher vibration — unless of course you’re holding yourself back — holding firmly onto the bowl that represents your life so that it can’t respond to the singing vibration of spirit.

When I asked myself how I’ve held my life back this is what I get. Perhaps you recognize these too?

  1. Not speaking my truth. It’ll hurt their feelings. They’ll just get mad and it won’t change things anyway. I don’t know how to express myself clearly. It’s okay, I can deal with it inside myself without rocking the boat…. and all my other excuses.
  2. Waiting for that perfect moment. In my entire life my Dad and I never had a meaningful conversation — he was too busy, too important. When I was in my 30’s I was finally going to talk to him about my feelings and all my resentment. I flew home specifically to have this conversation…. but he was always too busy. The long conversation I had planned wasn’t going to happen. It was the last night with my parents, I walked into Dad’s bedroom where he was asleep in front of the blaring TV. I kissed him and said ”I love you.” In that single moment without any other words I forgave him and 30 years of resentment vanished. Our relationship was permanently and totally healed. There is never a perfect time.
  3. Being afraid. Simply put, fear blocks our access to our divinity. White Eagle once said that fear has several guises. Guilt is fear facing toward the past, and worry is fear facing toward the future.
  4. Not listening to my inner voice. In March I got divorced after 22 years. I had become closed down emotionally and numb to my own feelings, pretending that I could continue to endure. Finally my inner voice couldn’t accept my inaction. She screamed so loudly and with such truth that I had to act: ”I can’t take another 20 years of this.” That simple statement broke through my fears and excuses, enabling me to move on and face the difficulty of the divorce. At 60 I’m on a new path. People tell me my entire energy field is different, I’m lighter, more empowered.

Am I confused, uncertain? You bet. Personal transcendence doesn’t need certainty or perfection to take root in our lives. It needs us to stop holding ourselves back, to take the first step in being true to ourselves… authentic.

Your purpose is to be you. Unapologetically. The Universe waits to swoop in with support. Can you feel it? Your heart opening? Your wings sprouting? This is the time for personal transcendence. Whatever it takes :-).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s