The New Mainstream – the Conscious Crowd

 Uusi kansanliike – tietoinen massa

Oletko koskaan miettinyt mistä sen muutoksen, josta kaikki puhuvat, huomaa meidän yhteiskunnassamme? Joskus, onneksi enää harvoin, todella odotan koska minäkin alan nähdä ihan konkreettisia merkkejä tästä paljon puhutusta tietoisuuden noususta? Mistä huomaa, että ihmiskunnan tietoisuustaso on noussut?

Tapahtuiko vuonna 2012 jokin merkittävä käännös, vai ei? Vaikka uutisista ei huomaa mitään kääänteentekevää, on mielestäni muutoksia ilmassa tapahtunut jopa Suomen tv:ssä. Ohjelmat saattavat käsitellä aikaisemmin ennenkuulumattomia asioita, puhutaan ihmistä koskettavista asioista, otetaan kantaa (tässä tabletit ovat tärkeässä roolissa) heti ja vaaditaan erilaista tietoa. No, ok, ei kaikki ehkä ihan ideaalista vielä ole, mutta suunta on muuttunut myös meidän pikku-Suomessa.

Teemme itse kukin elämässämme pieniä, ja suuria, muutoksia, mm. ruokavalion, hankintojen suhteen, kanssakäymiset ovat avoimempia kuin ennen, yhteisöllisyys on lisääntynyt. Kuinka sitten näet tällä hetkellä maailman? Tulkitsemme kaiken ikään kuin lasien läpi, oman maailmankatsomuksemme, kasvatuksemme, kokemustemme suodattamina. Katsantokantasi kertoo aika suoraan mitä ajattelet ja kuinka tunnet.

lasit ja koira

Aivan kuin Anais Nin sanoi: ”We don’t see things as they are; we see them as we are.”  ”Emme näe asioita sellaisina kuin ne ovat, vaan sellaisina kuin itse olemme.”

Jos haluamme nähdä muutoksia, ne täytyy ensin itse luoda.

Ajatuksen ja aikomuksen voima ovat tehokkaimpia keinoja muuttaa maailmaa. Ajatus on energiaa, joka lähtee tietoisena ideana, työstämme sitä ensin ajatuksen tasolla, tunnustelemme sitä sitten kehossa, miltä se tuntuu, muokkaamme sitä lisää…parantelemme sitä hiukan. Otamme muut mukaan kehitystyöhön, kaikki hyötyvät ja kehittyvät siinä matkan varrella. Kun idea kypsyy se on valmis toteutettavaksi arjessa, otetaan koekäyttöön, testaillaan, onko siitä mihinkään.. parannellaan vielä ja voilà, siinä on ehkä idea uudeksi tavaksi johtaa tätä maailmaa? ..ehkä se oli uudenlainen leivänpaahdin, joka ei kuluta energiaa samalla lailla, ehkä se oli oma unelmani ammatista? Kaikki alkaa ajatuksesta, ideasta.

Uuden luomisessa pidän PSYCH-K:ta ykkösenä, se yksinkertaisesti toimii niin hyvin. Jos tuntuu, että matkalla on vaikeita asioita ja/ tunteita, EFT:n avulla voi niitä selvittää helposti. Soulbodyfusion taas toimii aikomuksen avulla joten se on siinä tehokas!

Jos vaadimme erilaista katsantokantaa, erilaisia ajatuksia, haluamme olla vapaita ja arvostettuja sieluja, eivät vanhat konstit enää päde. Tämä on trendi maailmalla ollut jo kauan, ja on kasvamaan päin myös meillä. Osa meistä suomalaisistakin kuuluu tähän porukkaan, luomassa uusia visioita ja uutta maailmaa. Luin mielenkiintoisen artikkelin Huffington Postista juuri. Siinä puhuttiin uudesta ilmiöstä, jota voi sanoa suomeksi vaikka tietoiseksi massaksi.

”Tämä massa ei artikkelin mukaan ole uskonnollinen, poliittinen, läsnäolo ei riitä enää, tarvitaan kokonaisvaltaista katsantotapaa jokaisella yhteiskunnan saralla. Ei enää poliittisia puoluejakoja, haluamme äänestää ihmisiä päättämään asioistamme puolueiden sijasta. Haluamme johtajia, jotka ansaitsevat paikkansa johtajina. Koulutuksen täytyy huomioida ihmisten luontainen tapa oppia tiedon kaatamisen sijasta. Ei enää ihmisten pelottelua maailman kriiseillä, sairauksilla, ihmelääkkeillä…tarvitaan muutakin kuin pelkoon ja uskonnollisiin ennakkoluuloihin perustuvaa terveydenhoitoa. Terveydenhoidon täytyy perustua uusiin energiatieteisiin. tarvitaan hyvää ruokaa, myös maun suhteen. Tarvitaan kvanttitietoista opetusta, kestävään kehitykseen perustuvaa tietoista asioiden kyseenalaistamista, viihdettä, joka ohjaa meitä käyttämään ja kehittämään ominaisuuksia, jotka ovat olleet piilossa tähän asti….” 

Artikkeli on melko pitkä, suosittelen sinua perehtymään siihen itse.

In English:

I was wondering did the huge shift happen at all in 2012? I couldn’t see much evidence around in the society I was living in…same old news about the disasters in the world, arguments between political parties etc….all this talk about the raise in consciousness level in the humanity. Is it real?Then I dug deeper into it. I had to admit, a lot has happened even in our small country, even in the Finnish TV: different programs, different broadcasts, closer to us all…which weren’t even discussed in public before. And what’s more important, people made statements about the issues and about the programs, they didn’t just watch from the side like before. They are more connected, more present here and now. Maybe it’s not like in the big wide world but it’s clearly visible. The change is here.

Me all make changes in our own lives every day, big and small. Before doing so, we have to look around? How do I see the world around me? As you may know we see the world like through glasses, based on our perception of the environment. Anais Nin once said: ”We don’t see things as they are; we see them as we are.” So what do I see?

unreal place

Do I see something unreal like the picture above? Is my life like that? Or is there something I want to change, again. If I want some changes in the world, I have to begin with an idea, a thought. After chewing the new idea, feeling it, does it feel good? Maybe discussing it a bit with others, we’ll all evolve in the process… Then comes the desire to do something about it, we have to take action. The most powerful tool to change anything is a focused intention. We can use tools to help us in the process, like for example Soulbodyfusion, it’s all about intention…and when it comes to changing old habits and beliefs, what’s better than PSYCH-K?

Anyway if I want to be a free spirit and be respected as one, to do something new, to help raising the level of the consciousness in here,I’ve got to do something new and different. This movement has been spread around the world widely and even many Finns are part of this, so luckily I am not alone.

I bumped into an article in Huffington Post about this new mainstream called here the conscious crowd. It was interesting and I was excited about the idea that there are so many of us who desire changes, something different form what we are used to until now.

The original article of the conscious crowd in English here.

2014-11-12-NewMainstream1.jpg

Lue alkuperäinen artikkeli englanniksi klikkaamalla linkkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s