Jumalattaren herääminen

Jos sinulla ei ole vielä ohjelmaa huomiselle kesäpäivän seisauksen varalle, ehdit vielä  kuunnella suorana lähetyksenä Jonette Crowleyta radiosta aamutuimaan.

vanha radio

Jonette Crowley kertoo Jumalataraktivaatiosta sekä vuoden 2015 erityisestä luonteesta, jota pidetään manifestaation aikana. Kesäpäivän seisaus on ajankohta, jolloin on mahdollista vastaanottaa kosmista energiaa helpommin kuin muulloin. Nyt siis on mahdollisuus tasapainottaa jumalainen naisenergia itsessämme ja maailmassa. Amerikkalaisille päivä on myös isänpäivä, joten lähetyksessä käsitelään miehistä teemaa, jumalaisen miehen roolia tietoisuuden heräämisessä. Käsittelyyn tulevat myös maailmanlaajuinen tietoisuuden herääminen ja sen tuomat mahdollisuudet meille kaikille: mahdollisuutta kasvaa ihmisinä ja seistä omassa voimassamme.

Jonette on hiljattain palannut Israelin matkaltaan, josta myöhemmin lisää. Hänhän kiertää ympäri maailman herättämässä eri voimakeskuksia. Israelia ja Jordaniaa Jonette pitää käännekohtana ihmskunnalle. Siellä hän retkikuntansa kanssa herätti henkiin erityiset voimakoodit, jotka ovat aina tehneet Jerusalemista pyhän paikan.

Jonette-soul_body_fusion_cover_final_000 Jonette tunnetaan Soul Body Fusionin® luojana, kanavoijana, parantajana, erityiskykynään pitää yllä energiaa, jonka hän siirtää muille aktivoiden sen muissa myös. Hänen kirjoittamansa kirja aiheesta on levinnyt jo ympäri maailman, uusimpana Viron kielelle käännettynä.

Lähetys alkaa klo 5 aamulla (9 p.m. EST). Voit kuunnella sitä tietokoneeltasi suoraan, maailmanlaajuinen linkki lähetykseen on: http://tinyurl.com/lnqx5bx 

Kuulolle kaikki aamuvirkut! ’Nähdään’ aalloilla huomenna!

Niin, pikkuinen ajatusvirhe: lähetys on meidän aikaa huomenna maanantaina 22.6.! Sen verran aikaeroa meidän maillamme on…

Koska lähetys on englanniksi laitan tähän myös tiedon siitä englannin kielellä.

JUNE 21, THE SOLSTICE WITH CHANNEL, AUTHOR AND SPIRITUAL ‘INDIANA JONES’ -JONETTE CROWLEY ON DREAMVISIONS 7 RADIO NETWORK JUNE 21ST AT 9PMEST

crowley-6140-L-240x300Dreamvisions 7 Radio Network and Deborah Beauvais welcome Author Jonette Crowley to the Love By Intuition Show starting Sunday June 21st at 9pmest/6pmpst. For all broadcasts see below.

Join Jonette on this powerful day of light —  the Summer Solstice— for a special program. It will feature a “Goddess Activation” as this is the time to truly balance the Divine Feminine in ourselves and our world. Because it is Father’s Day, we will address the role of the Divine Masculine in the awakening of our consciousness. We’ll talk about what is happening in terms of global awakening and what opportunities it brings for all of us to grow and stand in our power. After all, 2015 is the Year of Manifestation! Jonette is creator and author of Soul Body Fusion ® — the missing piece for healing and beyond. With her guide MARK she is working with Quantum Consciousness and how manifestation really works in the Universe. She travels all over the world activating power places, just returning from a spiritual adventure tour to Israel and Jordan. She can talk about reclaiming the codes of power that have always made Jerusalem a sacred place.

Jonette Crowley is an internationally respected spiritual teacher and founder of the Center for Creative Consciousness, an organization dedicated to spiritual awakening. Jonette is an explorer—both in the inner planes and in her travels around the world. Jonette’s first book,The Eagle and The Condor, A True Story of an Unexpected Spiritually Adventure, is an award winning account of her life and travels and is now published in twelve languages including Mandarin and German.

She is a modern day mystic, with gifts of clairvoyance, healing, and the unique ability to hold energies that lift others to experience their own spiritual truths. Since the late 1980s, she has received and shared the teachings of her spirit guides: White Eagle and Mark. Jonette teaches spiritual growth workshops and retreats in the U.S. and Europe. She has traveled extensively—to over 70 countries, and now leads spiritual adventure tours to sacred places around the world.   Jonette will be leading a fascinating Tour of Israel this May.

Jonette-soul_body_fusion_cover_final_000Jonette is the creator of a sensational healing technique, Soul Body Fusion and author of the book, Soul Body Fusion: The Missing Piece for Healing and Beyond now in 10 languages.  Recently released in Estonian! Soul Body Fusion®is a simple, safe, and quick process you can do on yourself and others that re-aligns the body at a cellular level with the highest possible light it can hold. The changes are permanent and never-ending, creating an evolutionary catalyst, opening doorways of accelerating growth. Many of us are at odds with ourselves, stumbling along without the full power and presence of our spirit. Life’s traumas, abuses and disappointments can cause the energetic frequencies of soul and body to be out of synch. Soul Body Fusion® is a simple, safe, and quick process you can do on yourself and others that re-aligns the body at a cellular level with the highest possible light it can hold. The changes are permanent and never-ending. Can you imagine how it will feel to have the frequency of your Soul and Body fully and permanently joined together, as they are meant to be? We are so very excited about the possibility of helping ourselves and others really, really belong to our bodies. We’ve had AMAZING results in our sessions so far!!   www.JonetteCrowley.com

Dreamvisions 7 Radio Network at 1510am WMEX Boston
Love By Intuition with Deborah Beauvais
June 21st Sunday 9pmEST/6pmPST
Worldwide Listen Live link: http://tinyurl.com/lnqx5bx
Callers toll free 866-338-9663 or 617-237-1234

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s