Kuninkaalliset rauhanrakentajat

Suomellakin on kuningas! Se selvisi tänään yle:n ohjelmasta/dokumentista ”Kuningas Bjarne ja hänen valtakuntansa”. Ohejlma (lähetetään uusintana maanantaina 18.7.2016) keskittyy itse henkilöön enemmän, mukana myös Maharishi Mahesh Yogi, hänen opettajansa ja gurunsa, joka kuoli ohjelman kuvauksen aikana. Itse rauhan kuningas Bjarne Raja on tanskalainen transsendenttisen mietiskelyn intohimoinen harrastaja ollut jo nuoresta saakka. Hänet on nimetty yhteisön korkeimpana henkilönä Tanskassa kuninkaaksi, jolle on annettu hoidattavaksi muitakin maita Tanskan lisäksi, mukana Suomi, Baltian maat ja useita muita maita. Kuninkaallisiin tehtäviin kuuluu mm. transsendettisen mietiskelyn, eli TM:n, levittäminen ja tärkeänä asiana rauhan rakentaminen ja lisääminen valtakunnassa. Tehtäväänsä hän yrittää hoitaa parhaimman kykynsä mukaan.

Kuningas Bjarne, yle tv1

Rauhan projekti v. 2010

Rauhan kuninkaana tunnettu Bjarne oli keksinyt TM -aiheisen mietiskelyviikonlopun, jonka aikana tarkoitus oli saada 250 TM:n harrastajaa yhteen mietiskelemään monen päivän ajaksi ja näin lisätä rauhaa alueella. Heidän olisi pitänyt hallita myös joogalento (levitoiminen), joita ei tullut tarpeeksi paikan päälle. Koska hän ei saanut kasaan niin montaa halukasta ja vapaata mietiskelijää, hän joutui tyytymään puoleen tuosta määrästä. Sen vuoksi rauhan lisääminen olisi mahdollista Bjarnen sanoin vain sillä alueella, ehkä pääkaupunkiseudulla myös. Suunnitelmana oli ollut alunperin maailmanlaajuinen rauhan projekti, joka nyt hiukan tyrehtyi, mutta järjestyi kuitenkin!

Projektista ilmoitettiin myös tiedotusvälineille ja poliisivoimille. He seurasivat projektia ennen ja jälkeen ja raportoivat sen vaikutuksia Tanskassa. Todella mielenkiintoista!

Alueella ei ollut väkivaltaisuuksia eikä liikenneonnettomuuksia normaaliin tahtiin, lähes ollenkaan. Joitakin ulosajoja oli kuulemma ollut. Selitykseksi mietittiin muitakin mahdollisuuksia, mutta huomioitiin tämänkin vaikutus. Onhan myös tieteellisesti todistettu kuinka oma mielentila vaikuttaa muihin, joten mikä ettei rauhallisen mielentilan vaikutus voisi levitä alueelle? Itse TM:ää on tutkittu tieteellisesti ja itse Maharishin mukaan todettu sen mm. lisäävän älykkyyttä, muiden hyvien terveysvaikutusten lisäksi…

TM:ään liittyviä tutkimuksia löytyy lisää mm. sivuilta:

http://www.tmhome.com

http://www.davidlynchfoundation.org

http://www.tm.org

Rauhan rakennusta tietoisesti

Erilaisia tapoja lisätä rauhaa maailmassa mietiskelyn tai kohteeseen suunnatun rakkauden lähettämisen muodossa on myös mm. Global Coherence Initiative. Se on ilmaista ja voit lliittymisen jälkeen nähdä maailmanlaajuisesta kartasta missä päin maailmaa muualla on ihmisiä lähettämässä rakkautta ja rauhaa.

Miksi se kannattaa? Seuraavassa videossa näet lyhyesti sydämen vaikutuksen muihin, ja itseesi.

Oli motiivina sitten rauha tai ei, meditaatio tekee hyvää ihmiselle. Sen puolesta puhuvat monet lääkärit, ainakin ne jotka siitä jotain tietävät, sekä muut asian harrastajat. Se kaikki kannattaa, jos ei muuten niin oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Tri Dean Ornishin mukaan jo kolmen kuukauden säännöllinen ’harjoittelu’ pidentää telomeereja hiukan! Ornishilla on oma hyvinvoinnin ohjelma (lisätietoa hänen sivustollaan), johon voit tutustua ja jonka voit aloittaa vaikka heti! TM on vain yksi tapa, monien muiden joukossa. Yhtenä tapana rauhoittua ja lisätä omaa hyvinvointiasi on sitten vielä Soul Body Fusion®!

Löydä oma tapasi ja voi hyvin!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s