Kiitospäivän kunniaksi, viesti Markilta.

Kiitospäivä on amerikkalaisille ehkä vieläkin tärkeämpi päivä kuin joulu – ainakin mitä tulee perheiden yhdistämiseen ja yhdessä oloon.

Jonette julkaisee joka vuosi saman viestin Kiitospäivän kunniaksi, eihän sen viesti vanhene tai kulu vuosien saatossa. Laitan tähän yhteyteen myös alkuperäisen, sekä äänitteen, josta voit kuunnella tämän viestin.

”Kiitos, että saan antaa ja vastaanottaa!

Siunausta, siunausta rakkaat ystävät. Tässä Mark. Joskus koet meidät äänenä, kehosta erillään olevana. Tai kenties pidät meitä suorana linkkinä Lähteestä. Mutta nyt haluaisimme sinun tuntevan meidät kaikkialla ympärilläsi – pidellen sinua, halaillen sinua, antaen rakkautta sinulle. Joten pyydämme sinua pehmentämään sisintäsi; pehmitä sydäntäsi, pehmitä sieluasi ottamaan vastaan rakkautta. Kiitoksen antaminen ja vastaanottaminen ovat vain rakkauden kaksi eri aspektia. Tiedät, että me rakastamme sinua. Opettamisen vuosina harvoin pysähdymme antamaan sinulle sen tuntemuksen.

Ime sisimpääsi rakkaus ja sitten anna imeytyä vielä lisää. Salli tämän rakkauden sähköistää sinut, lumota sinut; ihailla sinua. Anna kaikkien tukosten rikkoutua, jotta voit ottaa vastaan rajoittamattoman, täydellisen ihailun. Toistamme sen vielä koska sitä on niin vaikea saada viesti läpi egosi… SALLI ITSESI OTTAA VASTAAN täydellinen, kokonainen, rajoittamaton IHAILU! Anna sen murskata omat kuvitelmasi pienuudesta ja kelpaamattomuudesta. Anna sen tuhota pelkosi.

OTA VASTAAN se, että sinua ihaillaan; sellaisena kuin sinä olet; juuri niin kuin SINÄ elät ja hengität. Olet rakas! Tunne hellimisen virta. Tunne ihailun virta. Tunne täydellisen luottamuksen virta. Se on myös kova pala. Tiedät monta syytä miksei sinuun voisi luottaa.  OTA VASTAAN, että Universumi luottaa sinuun. Jos et sitä ota vastaan, on siinä este ja perussyistä miksi et itse luota maailmaan. Sinua hellitään, rakastetaan, ihaillaan… sinua … juuri niin kuin olet ja sinuun luotetaan. Luotetaan! Vastaanota se joka soluusi. Sitten ime se vielä syemmälle soluihisi. Luottamus voi muuttaa – kun se on otettu vastaan kunnolla – niin paljon. Luottamus polttaa itsesi epäilyn; koska kuka voisi pitää kiinni mitättömästä itse-epäilystä jos Kosmos luottaa sinuun? Kosmos LUOTTAA sinuun!

Tunne ja vastaanota kunnioitus. Sinua kunnioitetaan. SINUA, nykytilassasi kunnioitetaan. Kuinka et voisi olla kaikkia näitä asioita? Sinä olet Luoja. Silti, jotenkin etsit jumaluutta, pitäen kiinni kaikista vioistasi. SINUA kunnioitetaan. Ota se vastaan voimana – ei sanana – Valona, sähköistävänä voimana. Ota se vastaan sisimpääsi.

Tässä toinen, osana Kiitospäivän kimppua sinulle, Kiitoksen antaminen sinulle … Olet viaton. Salli sen kaikua kaikkien niiden valheiden läpi, joihin olet uskonut. SINÄ olet VIATON. Viaton. Anna sen murskata väärät kuvitelmat ja korvaa ne tällä Valon totuudella. Yksinkertaisesti: viaton. Sinua vaalitaan uskomattoman paljon. Sinua arvostetaan yli monien maailmojen. Miksi niin monet suuret olennot keskittäisivät rakkautensa, huomionsa tähän siniseen maapalloon, jos ei sinuun suunnatun rakkauden vuoksi? Roolisi Kosmoksessa – SINUN rooliasi – yksilöllisenä sieluna … arvostetaan ja vaalitaan ja hellitään! Sinua arvostetaan mittaamattoman paljon; arvostetaan, että olet ottanut fyysisen kehon muodon; suostunut unohtamaan – oppiaksesi. Kokonaiset erilaisten olentojen sivilisaatiot arvostavat sinua. Luonto, Maan äiti arvostaa sinua.

Joskus tunnet vain pimeän puolen … ehkä, kuitenkin, olet loukannut Äiti Maata lajina. Oletko koskaan pysähtynyt katsomaan kuinka paljon se antaa ja kuinka paljon sen antaa sinulle, koska olet juuri sitä mitä olet? Sinua arvostavat myös Taivaalliset Isännät, sekä itse Luonto syvästi. Tunne se luissasi ja atomeissasi.

Hiljene hetkeksi kun kokoat itsesi uudestaan, hyväksyen kaikki nämä sanat ja kaikki nämä energiat. Puhdistaudu vanhasta ja todella ota vastaan kaikki tämä. Anna sen tehdä sinusta uusi versio. Te ihmiset rakastelette (make love ~ teette rakkautta) ja me sanomme; antakaa rakkauden muovata teidät. 

Ota vastaan tämä rakkaus ja anna sen muovata sinut uudestaan. Kerää tämä fyysiseen kehoosi ja Valokehoosi, ala säteillä enemmän, hienommin, loistaen kirkkaammin. Jos uskot, että rakkaus muovaa sinut … täytyy sinun tietää, ettei se tee mitään mitä sinun täytyisi hävetä. Tunne rakkauden luottamus sinuun. Silti, annat usein pienen egosi kertoa sinulle jotain muuta, rakentaen kokonaisia maailmoja  näiden valheiden ympärille… suojaamaan sinua omalta määräysvallaltasi.

Jos rakkaus muovaisi sinut – tekisi se sinut TÄYDELLISESTI! Ja niin se on tehnytkin! Voitko hyväksyä sen nyt? Oletko vihdoin valmis? Oletko valmis … hyväksymään, että olet vain Rakkautta? Millään muulla ei ole valtaa luoda paitsi rakkaudella. Avaa sydämesi, avaa sielusi, ja avaa solusi … ottamaan vastaan kiitosta, ottamaan vastaan rakkautta. Salli sen muuttaa olemuksesi kemia sillä vain rakkaus sen voi tehdä jos sen sallitaan. Kylve rakkauden kieppuvassa huurteessa ja sen kaikissa aspekteissa; arvostuksessa ja kunnioituksessa.

Ole armas. Pysy luotettavana. Kaikki rakkauden aspektit. Tunne kuinka ne pyörivät ympärilläsi ja tanssivat sydämeesi. Anna niiden kohottaa elämääsi. Sinä olet Rakkaus. Mikään muu ei ole todellista. Rakkaus on sinut tehnyt. Ja sen kädenjälki on mahtava.  Puhumme sinulle. Tämän Kiitospäivän aikana toivomme, että otat vastaan esteettä, että sinä olet – sinä olet – siis puhumme sinulle…suurenmoinen. Ei niin, että sinusta tulee suurenmoinen, vaan olet jo sitä! Tunne sen valon loisto. Valon tiedostaminen voi muuttaa kaiken. Se on lahjamme sinulle tähän vuoden aikaan.

Joten, kaikkien meidän, jotka tietävät miten tavoittaa sinut ja kuinka rakastaa – täydestä sydämestämme rakastamme sinua ja jätämme sinut aina kiittäen ja rakastaen. Tässä on Mark… ja niin monet muut. Kiitos SINULLE!”  

 

Ja sitten sama englanniksi.

*****************************

Mark’s “Thanks Receiving” Thanksgiving Message

Channeled by Jonette Crowley http://www.jonettecrowley.com/ Copyright Jonette Crowley.

Click on the player to hear the meditation and Enjoy !!!  The transcript of this meditation is below the picture.

http://playaudiomessage.com/play.asp?m=130034&f=JEPLEF&ps=14&c=FFFFFF&pm=2&h=29

Blessings, blessings dear friends.  This is Mark. Sometimes you feel us as a voice, as a disembodied being.  Or perhaps you find us in a straight line from the Source.  But now we would like you to feel us around you everywhere — holding you, embracing you; giving you love. So we would ask you to soften your very being; soften your heart and soul in a way to receive love.  For Thanksgiving and Thanks Receiving are simply two aspects of being love. You know that we love you.  But in our years of teaching we seldom stop to let you simply feel that.

Absorb our love into your being and then absorb more.  Allow this love to electrify you, to magnetize you; to adore you.  Allow all your blocks to be broken down so that you can receive unfettered, complete adoration. We’ll say it again because it is hard to get this word past your ego…  LET YOURSELF RECEIVE complete, whole, unfettered ADORATION!  Let it crush your concepts of smallness and unworthiness.  Let it obliterate your fears.

RECEIVE that you are adored; just who you are; just as YOU live and breathe.  You are cherished!  Feel the stream of being cherished.  Feel the stream of adoration.   Feel the stream of complete trust.  That’s a hard one too.  You come up with all the reasons why you are not trusted.  RECEIVE that you are trusted by the Universe.  Failure to receive this is the core of your inability to trust the world.  You are cherished, loved, adored… you… just how you are, are trusted.  Trusted!  Receive that into your cells.  Then receive it deeper into your cells.  There is much that trust, when received wholly, can transform.  Trust burns off self-doubt; for who could hold on to your puny self-doubt when you have the Cosmos trusting you?  The Cosmos TRUSTS you!

Feel and receive reverence.  You are revered.  YOU, in your present state are revered.  For how could you not be all these things?  You are God.  Yet, somehow you seek to attain Godhood, yet hold on to all your faults.  YOU are revered.  Receive this not as a word – but as a power, as a Light, as an electrifying force.  Receive it into your being.

Here’s another, as part of our bouquet of Thanksgiving to you, Thanks-receiving for you…  You are innocent.  Feel that reverberate through all the lies you have believed.  YOU are INNOCENT.  Innocent.  Let that shatter false conceptions and replace it with the truth of this Light.  Simply: Innocent.  You are treasured beyond belief.  You are valued beyond worlds and worlds.  Why would so many great beings focus their love, their attention on this blue globe except for the love we have for you?  Your role in the Cosmos—YOUR role… as an individual Soul… is valued and treasured and cherished! You are appreciated beyond measure; appreciated for having taken on a physical body; for having agreed to forget — in order to learn.  Whole civilizations of beings appreciate you.  Nature, your Mother the Earth appreciates you.

Sometimes you only feel the dark side… how, perhaps, you’ve hurt the Mother Earth as a species.  But have you sat to see how much She gives and how much She gives because of who you are!?  You are appreciated by the Heavenly Hosts, by Nature herself deeply.  Feel this in your bones and your atoms.

Be silent while you reorganize yourself, having accepted all these words and all these energies.  Clean out the old and really receive all this.  Let it remake you.  You humans make love and we say let Love make you.

Receive this love and let it make you anew.  Collect this into your physical body and into your Light body, becoming more radiant,  more fine, more brilliantly lit.   If you believe that Love makes you… then you must know She would never make anything to be ashamed of.  Feel the confidence that Love has in you.  Yet, so often you allow your small ego to tell you otherwise, to construct whole worlds around these lies… to shield you from your own mastery.

If Love were to make you—She would make you PERFECTLY!  And She has!  Can you accept this now?  Are you finally ready?  Are you ready… to accept that you are only Love?  Nothing else has the power to create form but Love.  Open your heart, open your soul, and open your cells… receiving thanks, receiving love.  Allow it to transform the very chemistry of your being as only Love can when it is admitted.   Bathe in the swirling mists of Love and all its aspects: appreciation and reverence.

Be cherished.  Be trusted.  All are aspects of Love.  Feel them swirl around you and dance into your heart.  Feel them lift your state of life.   You are Love.  Nothing else is real.   Love has made you.  And Her handiwork is magnificent.  We’re talking to you.  In this period of Thanksgiving we wish you to receive without boundaries, that you —you— we’re talking to YOU… are magnificent.  Not you are becoming magnificent, you are!  Feel the brilliance of that Light.  It is that acknowledgment of Light that will show up and change everything.  This is our gift to you in this season.

So, with full hearts on behalf of the multitudes who know how to reach you and know how to love—we love you and we leave you always in love, and in Thanksgiving.  This is Mark… and many, many others.  We thank YOU!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s