Pelon virus

Olemme eläneet jo useita kuukausia erään nimeltä mainitsemattoman viruksen kanssa koko maailma. Eri maat ja yhteisöt ovat reagoineet siihen eri tavoin, vaikkakin suurin osa ainakin länsimaista melko samoin konstein koittaneet ’suojautua’ ja ’voittaa’ koko viruksen.

Miltä itse asiassa suojaudemme ja mitä koitamme voittaa?

Alkuun meni muutama kuukausi ihmetellessä, ja odottaessa tietoa kuinka vaarallisesta taudista on kyse, kunnes alkoi selvitä, ettei se pahamaineinen virus oikeastaan ole edes vaarallinen suurimmalle osaa ihmisistä. Toimet sitä vastaan tuntuivat kyllä olevan suhteettoman radikaaleja, ainakin minun mielestäni.

Monet henkisestä kehityksestä kiinnostuneet odottivat ohjausta – joko omaa tai muun antamaa – mistä on kyse, ja kuinka tämä virus voisi meitä ihmiskuntana ja ihmisinä auttaa tai edistää? Olen saanut muutamalta taholta elämän ohjeeksi, että Hoida oma elämä kuntoon nyt!

Sen vuoksi on myös Jonetten artikkeli ajankohtainen, oletan, että myös muille kuin minulle? Jonette julkaisi omassa blogissaan keväällä kuvaavan tekstin viruksesta, mutta ei itse pöpöstä, vaan pelosta ja sen levittämästä vaarasta. Teksti on mielestäni edelleen hyvä, jonka vuoksi sen tässä julkaisen ja osin käännän suomeksi. Näin se menee…

************************

”Viesti Jonettelta:
 
MARK:in kanavointi tuo esiin, kuinka tärkeätä on on kontrolloida omia reaktioitamme pelkoon. Se on todellinen testi meille kaikille, nousta kollektiivisen tietoisuuden tason yläpuolelle. Sieltä käsin voimme aina löytää totuuden ja rauhan universaalista olemassa olostamme, tapahtui ympärillämme mitä vain. Oli päivän kriisi mikä vain. Loppupelissä, voiko korkeampi tietoisuus muuttaa virusta ja sen luonnetta?

  

Käsittele omat pelkosi

Tämä tilanne on testi, todellinen testi. Jokaisen teistä täytyy löytää se paikka sisällänne, jossa pyhyys, luottamus vallitsee eikä järky maailman värähtelyjen myötä. Maailman pelon värähtely on kuin sienipilvi, joka menee ylös ja alas, laajentaen terroria joka suuntaan. Joudut itsekin tähän pilveen sen mukaan kuin sinulla on pelkoja käsiteltävinä vielä.

Joka kerta kun paniikki iskee, ja alat ajattelemaan kuinka pahalta kaikki näyttää tai syyttelemään ketään, kehosi alkaa värähtelemään pelon viruksen mukaan.  Viruksen pelko on pahempi kuin itse Coronavirus. Viruksen pelko voi aikaansaada kaikenlaisia sairauksia. Coronavirus aiheuttaa vain flunssan kaltaisia oireita. Pelko vahingoittaa immuunijärjestelmääsi, avointa sydäntäsi, henkistä kasvuasi, ja taatusti vahingoittaa onneasi…kaikki tämä ilman viruksen läsnäoloa. 

Kasvata sydämesi rauhaa, sitä paikkaa sydämessäsi, jossa rakkaus asuu, kaikki on hyvin, joka on kaiken ajan ulottumattomissa. Kun astut sinne, sydämesi lähettää sellaista värähtelyä, joka rauhoittaa kehoasi. Kaikki värähtelysi yhdistyvät ja resonoivat rauhan kentän kanssa. Sitten voit astua leijonan pesään  etkä pelkää leijonaa enää.

Tämä on valtava testi ihmiskunnalle

Nyt on ollut paljon erilaisia vertauksia maailman lopusta tai ylösnousemuksesta.  Yksi laajalle levinnyt on, että ne, jotka eivät ole vielä heränneet, tai eivät ole löytäneet hyvyyttä, jäävät jäljelle.Toisaalta ne, jotka voivat ylläpitää valoa ja uskovat henkisiin asioihin pääsevät Uuteen Maahan. No, tämä tapahtuma vetää rajan siihen. Kykysi erottautua pelon massatietoisuudesta sen vallatessa maailmaa, erottaa sinut sinut pimeydessä vaeltavien ja kärsivien joukosta. Pidä kiinni lahjomattomuudestasi, hengestäsi, sydämestäsi, anteliaisuudestasi ja kiltteydestäsi – vaikka ympärilläsi olisikin pelkoa, sairautta ja taloudellisia menetyksiä. Tämä on todellinen testi. Vaikka olisit lukenut kuinka paljon henkistä kirjallisuutta. Se mitä nyt tapahtuu, on tärkeätä, kun muutos tapahtuu. Pysytkö itsessäsi vai menetkö massahysterian mukaan? Se on se testi. Ne, jotka läpäisevät testin, vapautuvat ulkopuolisten vaikutusten kontrollista. Löydät rauhan ja onnen, tapahtui mitä vain. Tämä on opetus, joka vapauttaa sinut elämien kestävistä karman kierteestä.

Ihmiskunnalle ei usein anneta mahdollisuutta valita rauha, kun ympärillä on pelkoa.

Pelko syntyy kontrollin menetyksestä

Kun et tiedä mitä tehdä tai sinulla ei ole kontrollia tapahtumiin, pelko astuu mieleen. Pelko syntyy epävarmuudesta. Muista, että elät vain tässä hetkessä. Sinulla on kontrolli reaktioihisi vain nyt, tunteisiisi nyt, omaan tilaasi nyt. Mitä enemmän olet ”tässä hetkessä”, värähtelysi nostaa sinua hysterian yläpuolelle ja siirryt pelosta pois. Kykysi ankkuroitua pelottomuuteen luo tilan, jonka muutkin voivat löytää ja joka loistaa toivoa. Sinusta tulee perheesi johtaja. Voit toimia johtajana ystävillesi, yhteisöllesi, koska he huomaavat, että et reagoi pandemian pelkoon.    

Kun pysyt poissa pelosta ja pysyt tässä hetkessä, teet päätöksiä tästä hetkestä käsin. ”Mitä minun täytyy tehdä nyt?” Et voi kontrolloida tulevaa, mutta voit luottaa siihen, että kun sen aika on, sinä kyllä tiedät mitä tehdä. Niinpä, kysy itseltäsi ”Tarvitsenko ruokaa kaappiin?”, ”Tarvitsenko paristoja?” Jos vastaus on kyllä, tee se pelottomasti. Ikäänkuin se olisi normaali juttu omalla to-do listallasi. Tunnet eron, kun teet päätöksiä ja valintoja selkein mielin, etkä pelosta käsin.

Mestaritesti

Emme pyydä sinua sulkemaan silmiäsi virukselta ja sen mahdollisilta seurauksilta, jotka vaikuttavat kaupankäyntiin ja matkantekoon. Sillä on valtavia vaikutuksia niihin kumpaankin. Mutta sekin on testi. Voitko pysyä rauhan tilassa, kun asiat muuttuvat tai kaatuvat ympärilläsi? Se on mestaritesti. Nouset ylöspäin korkeammalle tasolle jopa niin, että voit kohdata kaiken tämän ilman, että se sieppaa sinut alhaisimpiin nimittäjiin – pelkoon, vihaan ja ahneuteen.  

Anna tämän kaiken houkutella esiin paras meistä ihmisistä, koska se on harvinainen vihollinen. Aiemmin vihollisia olivat muut valtiot. Mutta ne olivat melko arvaattomia. Ehkä toimiesi, anteliaisuutesi ja myötätuntosi kautta ihmiset huomaavat, että oikeasti tärkeämpää kuin ideologiat tai valtarakenteet, on ihmisyytesi ja yhteinen elossa olo.

Älä odota rokotetta lähitulevaisuudessa. Immuunipuolustusjärjestelmän terveenä pito on vastaus. Paras tapa pitää se terveenä, on olla menemättä pelon mukaan. Pelko ja terve immuunipuolustus ovat loistavia vihollisia.

Värähtelysi riisuu aseista mitä vain

Nyt on erinomainen aika havaita, että voit riisua aseista värähtelysi avulla mitä vain. Kaikki on energiaa kuitenkin. Virus on energiaa. Virukset ovat pohjimmiltaan DNA:ta, jossa on proteiineja ympärillä. Ymmärrät jo, että voit muuttaa DNA:tasi henkisellä työlläsi. Värähtelysi on sinun oma energiakuviosi. Miksi sitten jotkut saavat kaikki, mitä ympärillä liikkuu ja toiset eivät? Voisit sanoa, että toisilla on parempi immuunipuolustusjärjestelmä. Me sanomme, että joillakin on parempi asenne ja se muovaa immuunipuolustuksen, joka heillä on terveempi. On tärkeätä ottaa itse vastuu omasta asenteesta ja omasta värähtelystä. Pidä itsesi terveenä. Pidä huoli, että olet auringossa.  Ajattele kannustavia ajatuksia, pelottavien tulevaisuuden skenaarioiden sijasta. Kysy mitä voit tarjota yhteisöllesi? Mitä voitte tehdä yhdesssä? Annetaan tämän tuoda esiin paras meistä kaikista. Se ainakin voisi olla käännekohta.

Ymmärrä oikeasti, että pelko toimii kuin tarttuva virus. Coronavirus vaikuttaa vain niissä, joita se on tarttunut. Pelon virus voi iskeä keneen vain. Mitä enemmän ihmiset pysyvät pelon ulkopuolella, tämä luo energeettisen kentän, joka luo mutaation viruksessa, mikä ei tapa. Se voi olla kuten mikä tahansa kausiflunssa tai vilustuminen. Emme näe tämän viruksen jatkavan seuraavaan flunssakauteen.

Seuraavat kuukaudet ovat kaikista vaikeimpia. Kesä rauhoittaa virusta. Ensi vuonna se leviää vielä, mutta ei enää yhtä voimakkaana. Jokaisen tulisi keskittyä omaan energiaan, voimaansa, vahvuuteensa lähettämällä rakkautta ja valoa, jotka mutatoivat viruksen kesympään muotoon mahdollisimman pian. 

Jonette ja MARK”

No, nuo viimeiset kohdat tiedämme jo kaikki, onhan nyt jo syksy tulossa. Rauhallista ja iloista syksyä kaikille! Sitten alkuperäinen teksti englanniksi!

************************************

virus-of-fear-1200x630-1-1024x538

Note from Jonette:
 
MARK’s channeling highlights the importance of controlling our reactions to fear. It is a real test for each of us individually to lift above the collective consciousness. There we can always tap into the truth and peace of our universal existence, beyond the ebb and flow of whatever is the crisis du jour. Ultimately, can the field of high consciousness cause a shift in the lethal nature of the virus itself?

Deal with Your Own Personal Fears

This situation is a test, a real exam. Each of you must find that place in yourself that is divine, is trust, is whole, and doesn’t move into the fear vibration of the world. The fear vibration of the world is like a mushroom cloud. It goes up and expands and spreads its terror everywhere. You will be taken up in that mushroom cloud to the extent you have not dealt with your own personal fear.

Every time you begin to panic or go into how bad it’s going to be or whose fault it is, your whole body vibrates with the fear virusThe virus of fear is worse than the CoronavirusThe virus of fear can cause all kinds of disease. The Coronavirus only causes a flu-like disease. Fear will hurt your immune system, will hurt your open heart, will hurt your spiritual growth, and it will certainly hurt your happiness…all without the virus even touching you.

Keep cultivating that still point in your heart where all is love, all is well, all is beyond time-space.  As you go there, your heart begins to send out a vibrational field that calms the rest of your body.  All of your vibrations begin to assimilate and resonate with this field of quiet. Then you can walk into the lion’s den and not be afraid of the lion.

This is a Huge Spiritual Test for Humanity

There have been many metaphors of the end of the world or of the ascension process. One of them is that all the unawake people, or those who can’t find goodness will be left behind, and the ones who can hold the light and who believe in spiritual things will be whisked off to a New Earth. Well, this event is the demarcation point. Your ability to extradite yourself from the mass consciousness of fear as it takes hold is what’s going to be the difference between you and those who suffer in the dark. You must strive to maintain your integrity, your spirit, your heart, your generosity, your kindness —even if there is fear and sickness and financial loss around. That is the real test. How many spiritual books you’ve read does not matter. It’s what happens now when the shift hits the fan. Can you stay in your spiritual self or do you get waylaid by the mass hysteria? That’s the test. Those who pass this test will find that you are released from being controlled by all outside influences. You will find peace and happiness no matter what is happening. This is the kind of lesson that can break you out of lifetimes of going through the wheel of karma.

It’s not often that humanity is given the chance to choose peace when there is fear all around.

Fear Comes from a Loss of Control

When you don’t know what to do and feel like you have no control, that’s when you go into fear. Fear comes whenever there is uncertainty. Remember, you only live in this moment. You have control of your reactions now, your emotions now, your state of being nowThe more ‘now’ you can stay, the more your vibration lifts above the hysteria and you move away from fear. But more than that, your ability to hook into an anchor that’s not afraid will create a space around you for others to find that glimmer of hope too. You will be a leader in your family. You will be a leader in your group of friends, and in your community, because they see you are not reacting to the fear of a pandemic.

When you stay away from fear and stay in the present moment, you make decisions from this moment. “What do I need to do now?” You can’t control the future, but you can trust that when the future happens, you’ll know what to do. So ask yourself, “Do I need to have food in my pantry?” “Do I need to have batteries?” If the answer is yes—do it in a fearless way. Do it as if it’s just the normal thing on your to-do list.  You can feel the difference between when you’re driven by fear and when you’re driven by purposeful clarity.

The Test of a Master

We’re not telling you to ignore the virus and the possible ramifications that it will have for commerce, for travel. It is going to have major ramifications. But that’s the test too. Can you stay in peace when things seem to be shifting or falling down around you? That is the test of a master.  You will move to a higher level to the extent you can face this without being pulled into the lowest common denominator— which is fear and anger and greed.

Let this bring out the best in all, for it is an unusual enemy. In the past, the enemy has been other nations. But this so-called enemy is indiscriminate. Perhaps in your actions, generosity, and compassion, people will once again realize that your shared humanity, your shared biology is much more important than ideology or power structures.

Don’t look for a vaccine in the near future. The answer is to keep your immune system healthy.  The best way to keep your immune system high is not to go into fear. Fear and a healthy immune system are great enemies.

Your Vibration Can Disarm Anything

Now is the time for you to realize that your vibration can disarm anything. Everything fundamentally is energy. A virus is energy. Viruses are basically DNA with some protein wrapped around them. You already understand that you can change your DNA by your spiritual work. Your vibration is your energetic pattern. So why will some people catch everything that’s going around, and some people won’t? You might say because some people have a better immune system.  But what we say is that some people have a better attitude and their attitude forms their immune system, and their immune system forms their health. It is important to be responsible for your attitude, your vibration. Keep yourself healthy. Keep yourself out in the sun. Keep yourself having high, supportive thoughts, instead of thinking about what you should be afraid of. Ask what can you do to help your community? What can you do together? Let’s have this be something that brings out your best. That could certainly be a turning point.

Really understand that fear acts like a highly contagious virus. The Coronavirus only affects the people it infects.  The fear virus hits everyone.  As more people stay out of fear, this creates an energetic field that will eventually cause a mutation in the virus that causes it to become nonlethal. It can be just like any cold or flu by next season. We do not see this virus continuing through another cold or flu season.

So the next few months will be the most difficult. It will slow down in the summer. There will be outbreaks next year, but it won’t be the same virulence that the virus has now. Everyone should focus their energy, strength, and power not in making the virus an enemy, but in sending it love and light that it mutates to a nonlethal form as quickly as it can.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s