Ajankohtaista

Sytytä sinäkin valo sisällesi ja avaa mahdollisuuksien ovet omaan elämääsi!

Nyt on vielä aikaa päivittää sielusi ja kehosi värähtelemään samaan tahtiin ennen vuoden loppua. Nyt on sellainen aika, joka nopeuttaa kaikkia tavoitteitasi elämässä, olivat ne mitä tahansa. Sielu kyllä pysyy vauhdissa mukana, mutta entä keho? Jos haluat nostaa kehosi värähtelyä samalle taajuudelle sielun kanssa, voi Soul Body Fusion auttaa sinua. Sen avulla saat mieleesi rauhan sellaisella tasolla, jota et ehkä ole kokenut aiemmin?

Kurssille  – joko yksipäiväiselle peruskurssille tai kaksipäiväiselle syventävälle kurssille -voit ilmoittautua täältä tai sivuilta www.freelife.fi.

SoulBodyFusion

Soul Body Fusion® on todella taivaallinen työkalu omassa elämässä, sen käyttöä voi laajentaa eri elämän osa-alueisiin helposti. Peruskurssin lisäksi pidän jatkokurssin, jossa käydään läpi syventävää tietoa sekä seuraavia askelia, eli mitä Soul Body Fusionin jälkeen, mikä on seuraava askel?

**************************************

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Raija Matinpalolle; info@raijamatinpalo.com tai 040 – 5352972.

Jos olet kiinnostunut Soul Body Fusion® -kurssista, eikä omalla paikkakunnallasi sellaista järjestetä, voit itse järjestää sellaisen! Etsi paikka ja muutamia samanhenkisiä tai asiasta kiinnostuneita yhteen niin tulen paikalle pitämään kurssin. Mikä tämä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä, järjestetään kurssi sinnekin!

TERVETULOA KURSSILLE!

1 thought on “Ajankohtaista

  1. Hei Raija,
    Luin Psych- k:sta ja Soul Body Fusionista ja kiinnostuin.
    Pidätkö kurssia lähiaikoina Tampereella? Montako osallistujaa tarvittaisiin, jotta sellainen voitaisiin järjestää? Mitä kurssi maksaa? Kauanko se kestää?
    Ystävävällisin terveisin,
    Marika Vapaavuori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s