Kuka minä olen?

Kuka minä olen?

Nimeni on Raija Matinpalo, olen tällä hetkellä 59 v.

Olen aina ollut kiinnostunut ”erilaisista” asioista, mukaan lukien monet kummalliseltakin kuulostavat terapiat. Olen opiskellut klassista homeopatiaa, Reikiä, erilaisia kinesiologian metodeja, Bach -kukkaterapiaa, energiahoitoja jne. Uusimpana kiinnostuksen kohteenani on ollut Metabolic Typing™ -ohjelma sekä FDN®, jotka pyrkivät mielen ja kehon tasapainottamiseen kehon kautta, henkilökohtaisesti laaditun ruokaohjelman ja yksilöllisten testien avulla. Vuonna 2015 valmistuin PSYCH-K®-kouluttajaksi ensimmäisenä  suomalaisena. Siinä päästään syvälle, ongelmien alkulähteille, ilman pitkiä keskusteluja, analysointia tai valmisteita. Se on uuden ajan menetelmiä, joiden tärkeimpiä puolia on mielestäni se, että annetaan paranemisen ja kehittymisen eväät ihmiselle itselleen, hänen omassa tahdissaan,  ja aina korkeimman tietoisuuden mukaan. Itselleni sillä on valtava merkitys lähinnä uuden luomisessa koska se poistaa vastustuksen muutosta kohtaan helposti ja nopeasti. Tämä uusi voi olla mitä vain: tapa suhtautua ruokaan, omaan elämäänsä, muihin ihmisiin, omaan sairauteen tai mitä vain. Mikä parasta, oma potentiaali ja luovuus tulee käyttöön täysin odottamattomalla tavalla kun sillä ei ole enää esteitä! Kouluttamisen lopetin keväällä 2020. Tällä hetkellä pidän henkilökohtaisia sessioita sekä Skypen kautta että kasvotusten.

Sitten itse SoulBodyFusion®:iin

Kun luin ”sattumalta” Minä Olen –messulehdestä Jonette Crowleysta ja SoulBodyFusion®ista v.2009, en juuri muuta ajatellutkaan sen jälkeen. Sanat vetivät puoleensa kuin magneetti ja olin myyty. En ollut paljon perustanut kanavoijista koska ajattelin, että kyllä sen viisauden jota siirrämme toisille täytyy löytyä itsestä sisältä, ei kanavoituna muiden kautta.

Menin kuitenkin paikalle kuuntelemaan mistä oli kysymys. Ilmoittauduin seuraavan viikonlopun kurssille saman tien. Jonette muutti käsitystäni kanavoinnista ja henkisestä kehityksestä, jonka siihen asti olin kokenut olevan melko vakavaksi ja paljon ponnistelua vaativaksi. Hän suorastaan säteili ja nauroi paljon, kertoi jopa vitsejä aiheesta!

SoulBodyFusion® -kurssilla koin ensimmäistä kertaa oman kehoni sisäkautta, tuntui kuin ihoni, käteni, ja koko kehoni olisi uusiutunut, ja se tuntui hyvältä! Ulos mennessäni tuntui kuin aurinko olisi paistanut erikoisen kirkkaasti, vastaantulevat ihmiset kadulla näyttivät erikoisen kauniilta…mahtava tunne elää täällä maan päällä!

Odotin Jonetten tuloa Pohjoismaihin pitämään SoulBodyFusion® -opettajakurssia ja syksyllä 2012 se sitten tapahtui. Voin iloisena kertoa olevani SoulBodyFusion® -opettaja ja pidän mielelläni kursseja koska haluan viedä prosessia eteenpäin.

Visioni onkin levittää SoulBodyFusion® mahdollisimman laajalle Suomeen, jotta saisimme kaikkien piilevät potentiaalit käyttöön täällä!

Lisätietoa tarjoamistani palveluista saat myös: www.freelife.fi ja www.raijamatinpalo.com.

Jonette ja Raija

Jonette ja Raija syyskuussa 2013