Kokemuksia

 Muiden kokemuksia SoulBodyFusion®:sta sekä Sbf -kurssista:

Kaksipäiväisen kurssin aikana oli tosi kuuma ja energiat nousivat vahvasti. Olen paljon maadoittuneempi ja läsnäolevampi nykyään ja pystyn keskittymään paremmin. Olen käyttänyt SBF:ää itseeni ja perheeseeni ja on ollut hyötyä. Aion jatkossakin käyttää itse ja myös suositella muille. Kaksipäiväinen kurssi on hyvä idea, sain uutta tietoa ja uusia menetelmiä toisen päivän aikana. 

HP, SBF -kurssilainen

********

Kurssille tulin avoimin mielin, SBF:sta en oikein tiennyt kuin vähän mitä netistä lukenut. Kokemukseni SBF-kurssista, perus-ja jatko-osioineen, oli itselleni voimallinen ja tuntemuksiltaan vahva kokemus. Kehoni reagoi kokonaisvaltaisesti, ensin niissä paikoissa joissa avattavaa; sydämen alueella, jaloissa ja sitten läpi koko kehon. Energisyys lisääntyi, vaikkakin eka kurssin jälkeen illalla väsymystä.
Toisen osion aikana voimistuminen jatkui ja nyt tuntemukset jossain vaiheessa kuumotuksena (hetkellisesti) ja päälaen alueella tuntemuksia sekä käsivarsissa. Parityöskentelyjen aikana tuntemukset erilaisia; sormissa pistelyä ja intuitiivisesti ”tiesin” missä parillani tuntemuksia. Toisinpäin taasen tunsin itseni voimaantuneena ja jotenkin vahvemmaksi. Omat jutut saivat vahvistuksen.
Sessiot tuntuivat vahvistuvan loppua kohti.
Kurssien jälkeen olen lähettänyt SBF:ia toisille ja antanut myös itselleni, niin vahva tuntemus omassa kehossakin molemmilla kerroilla.
Tämä SBF on todella yksinkertainen keino edistää omaa ja toisten etenemistä erilaisten asioiden kanssa.

Tuula R, Sbf -kurssilainen

********

Itsestäni ainakin tuntui, että olo on jotenkin toisenlainen, kun läksin ajelemaan kotia kohti. Ei samanlainen sfääreissä lilluva olo, kuten esim. jonkun enkelikurssin tms. jälkeen. Sen, mitä noilla enkelikursseilla tai jollain energiahoito ym kursseilla olen huomannut, niin tosiaan saattaa olla vielä kotonakin olo, että lilluu jossakin ”ylhäällä” tai hienoissa energioissa, mutta äkkiä sitten kyllä tippuu taas tähän arkiseen oloon hyvinkin nopeasti, kun kotioven avaa. Että selkeästi jotain on tapahtumassa. Nukkunut olen todella hyvin. Olo on tämän viikkoa ollut energinen, mutta nukkunut hyvin. Ja jonkinlainen sisäinen varmuus pysynyt kurssista asti. 

Päivi K., Sbf -kurssilainen

********

SoulBodyFusion antaa minulle sekä ”hoitajana että hoidettavana” hyvin rentoutuneen ja rauhaisan olon. Jokainen SBF -kerta on ollut erilainen, mutta pääsääntöisesti paikka ja aika ovat ikään kuin kadonneet ja olen nähnyt erilaisia värejä ja kuvioita. Välillä olen tuntenut myös energistä nipistelyä käsissä, kämmenten ja kehon lämpeämistä ja hienoista huimausta – joka ei kuitenkaan ole ollut mitenkään vaarallista ja on hävinnyt nopeasti.

Virpi K, sbf -kurssilainen

********

Sain Raijalta Skypen välityksellä kolme kertaa SoulBodyFusionia, mikä sopi kiireiseen elämäntilanteeseeni täydellisesti. Aluksi epäilin, miten kaukohoito toimisi, mutta joka kerta koin mm. erilaista mutta aina miellyttävää kihelmöintiä ympäri kehoa. Luonnehtisin vaikutusta ennen kaikkea linjaavaksi, sekä henkisesti että fyysisesti. Mikä kummallisinta, painoni putosi parisen kiloa!

EL, 36 vuotta

********

Jouni, 22 –v., koki varsinaisia muutoksia vasta useamman fuusion jälkeen. Hänellä oli ollut aiemmin tunne, ettei oikeastaan halunnutkaan elää omassa kehossaan. Kun hän sitten tietoisesti halusi sitä, SoulBodyFusion®-sessio oli hänellä ensimmäinen kerta kun hän tunsi fyysisen kehonsa.

 ********

Mirja, 45-v., pyysi SoulBodyFusionia® fyysiseen ongelmaansa, mikä ei heti poistunut ensimmäisen fuusion jälkeen. Sen sijaan hän sai vision ongelman alkusyystä, johon hän pystyi nyt uudella tiedollaan tarttumaan. Toisen fuusion jälkeen tilanne oli uusi, eikä hän heti tuntenut mitään. Kolmas fuusio toi selkeyttä lisää, joten hän sai lähinnä sisäistä varmuutta siitä kuinka edetä elämässään, minkä hän koki erittäin positiivisena.

 ******** 

 Saija, 37 –v., pyysi SoulBodyFusionia® omaan ahdistukseensa. Hän oli aiemmin saanut Reikiä, joka oli aina rauhoittanut. Hänellä on vaikeasti sairas lapsi, jonka vuoksi hän helposti ahdistuu tai säikähtää kun tilanne karkaa käsistä. Hän sai SoulBodyFusionia® kaukona, ja koki sen erittäin rauhoittavana, jopa muutaman minuutin kuluttua jo. Hänen äitinsä oli ollut vieressä ja seurasi sivusta reaktiota.

Hän pyytää SoulBodyFusionia® aina kun tuntee tarvitsevansa, eikä halua kolmea suositeltua ”hoitoa” peräkkäin. Vaikka SoulBodyFusion® ei ole hoito, sillä voi olla  terapeuttisia vaikutuksia.

  ********

Kuulen mielelläni myös sinun kokemuksistasi, lähetä niitä niin kuulemme ja opimme kaikki lisää!