SoulBodyFusion®

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että sielusi ja kehosi eivät lyö samaan tahtiin?

Oletko joskus kokenut olevasi oman elämäsi sivustakatsoja?

Onko sinun vaikea olla läsnä?

Tiedätkö, että sinulla pitäisi olla enemmän energiaa ja elinvoimaa,

 muttet tiedä miten niitä saisit?

Sielusi on sinun yhteytesi universaalin lähteen voimaan ja rikkauteen. Kun keho ja sielu eivät ole linjassa, et voi olla se jumalainen ihminen, joka sinun kuuluisi olla.

Monet ovat ymmällä itsensä kanssa, kompuroivat elämässä eteenpäin ilman sielun viitoittamaa suuntaa, läsnäoloa ja sen tuomaa voimaa. Elämän varrella kokemamme traumat, loukkaukset, hyväksikäytöt ja pettymykset vievät sielun värähtelyä yhä kauemmaksi kehon värähtelystä. SoulBodyFusion® on yksinkertainen, helppo, turvallinen ja nopea prosessi, jonka voit tehdä itsellesi ja muille. Se linjaa kehon värähtelykentän solutasolla niin korkeaan värähtelyyn kuin se pystyy sillä hetkellä kantamaan. Muutokset ovat pysyviä ja jatkuvia.

Voitko kuvitella miltä tuntuisi elää joka päivä Sielu ja Keho täysin samalla taajuudella toistensa kanssa, aivan kuten niiden on tarkoituskin?

SoulBodyFusion®  on tuonut valtavia muutoksia, on todella ilo viedä sitä eteenpäin!

(Osa tekstistä on vapaasti suomennettuwww.soulbodyfusion.com:n sivuilta)

Mitä  SoulBodyFusion®:ssa tapahtuu?

SoulBodyFusion®  on yksinkertainen prosessi, joka lähtee liikkeelle ihmisen oman aikomuksen voimasta. Se linjaa sielun värähtelyn ja kehon värähtelyn yhtenäiseksi aina mahdollisimman korkealle senhetkiselle tasolle. Näin se auttaa meitä tuntemaan olomme kokonaiseksi, eheäksi. Ei ole enää tunnetta, että olet jotenkin eksyksissä.

SoulBodyFusion®  on erittäin ajankohtainen nykyaikana maailmassa, jossa monet asiat on lokeroitu ja saatettu erilleen toisistaan, ikään kuin ne toimisivat paremmin niin. Monet ihmiset elävät uppoutuneena mieleensä, tiedostamatta lainkaan kehoaan ja sen tarpeita. Ei tarvitse kuin avata televisio, radio tai lukea lehtiä niin ikävät otsikot hyppäävät silmille. Niissä kuvataan kuinka masennus valtaa alaa, nuoret syrjäytyvät, työkyky heikkenee jne. Sitä kautta saa helposti käsityksen, että harva kokee elävänsä omaa elämäänsä, pikemminkin jonkun muun sanelemaa tarinaa.  SoulBodyFusion® voi auttaa meitä palaamaan tähän hetkeen, juuri nyt ja juuri tässä kehossa ja elämässä.

Miltä SoulBodyFusion® tuntuu?

Tuntemukset vaihtelevat yksilöittäin ja joka kerta. Kyse on kehon ja sielun yhteistyön palauttamisesta solutasolla, jonka vuoksi fyysiset tuntemuksetkin usein tuntuvat kehossa eri lailla. Kyse ei ole meditaatiosta tai toisiin sfääreihin kurkottamisesta, vaan ihan omassa kehossaan olemisesta. Ei ole kahta samanlaista SoulBodyFusion® -sessiota, mikä tekee siitä vieläkin mielenkiintoisemman!

Se koetaan usein henkisenä kokemuksena, mutta vaikutus on yksilöllinen eikä siihen pyritä. Tarkoitus ei ole kokea mitään tai tuntea mitään, vain vastaanottaa se mikä tulee.

Monille se on ensimmäinen kerta kun he tuntevat olevansa kehossaan.

Jotkut saavat siitä runsaasti energiaa, toisten tekee mieli nukahtaa saman tien.

Miten se vaikuttaa?

SoulBodyFusion® yhdistää sielun värähtelytason samalle tasolle kehon värähtelytason kanssa ihan solutasolla asti. Aivan kuten tuntemukset, niin ovat vaikutuksetkin hyvin yksilöllisiä. Mutta muutokset ovat pysyviä ja jatkuvia.

On ihmisiä, jotka ovat toipuneet masennuksesta, pystyneet vähentämään lääkitystään (yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa) tai saaneet muutoin paljon iloa ja energiaa elämäänsä.

Luotamme siihen, että sielu toimii juuri oman suunnitelmansa mukaan, ei ihmisjärjen ymmärtämän logiikan mukaan.

 Sinulla on juuri sinulle paras sielu ja keho, ja ne kuuluvat yhteen!

SBF-logo

Tässä sinulle oma Soul Body Fusion –sessio suomen kielellä! Kuuntele nauhoite kaksi kertaa 10 minuutin jaksoissa. Tässä toisen osion loppu (siinä puhelimeni häiritsi hiukan 😉 Jos haluat, suosittelen kuuntelemaan sen viikon kuluttua ja siitä vielä viikon kuluttua kerran!